Hirdetés

A Terminator: Genisys új trailere tovább fokozza a hangulatot

|

Hirdetés

A Paramount Pictures bemutatta a Terminator: Genisys legújabb hangulatfokozóját, amely szépen lerántja a leplet a film egyik fordulatáról, további jeleneteket mutat a Schwarzi vs. Schwarzi harcból és tovább magyarázza a sztorit, így - bár ezt minden alkalommal elmondjuk - sok meglepetést lelőhettek, ha megtekintitek. Persze akit nem zavarnak az ilyesfajta spoileres huncutságok, az nyugodtan tartson velünk két és fél percig, mert elképesztő, ami a trailerben történik: többet láthatunk Emila Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke és Arnold Schwarzenegger jeleneteiből is, valamint természetesen az sem elhanyagolható, hogy a várható látványból is mackósabb ízelítőt kapunk: https://www.youtube.com/watch?v=rGSxss7gWak A Terminator: Genisysre július másodikától válthattok jegyet. Beültök majd rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.