Hirdetés

A Testről és Lélekről kapta meg az Arany Medvét!

|

Magyar siker a Berlini Filmfesztiválon!

Hirdetés

Enyedi Ildikó az 1999-es Simon mágus című filmje óta nem rendezett nagyjátékfilmet (csak kicsiket és a Terápia sorozat egyes epizódjait), legújabb alkotását viszont nem csak a nemzetközi sajtó ölelte keblére, de mint azt megtudtuk, hazavitte a Berlini Filmfesztivál fődíját, az Arany Medvét is!

Hirdetés

A Borbély Alexandra és Morcsányi Géza nevével fémjelzett alkotás egy különös kapcsolat történetét meséli el, melyben a két, vágóhídon dolgozó fél bár a való életben többnyire kerülik egymást, álmukban szarvasokként esnek szerelembe egymással. 

A film Arany Medve-díja már csak azért is nagy szó, mert legutóbb 32 éve volt erre példa - érdekes tény, hogy akkor is egy női névnek örvendhettünk, ugyanis Mészáros Márta Örökbefogadás volt a legutóbb díjazott hazai alkotás. Innen is szeretnénk gratulálni a díjhoz és reméljük, hogy ez egy hosszan tartó sikersorozatnak a kezdete!

A filmet március 2-től nézhetjük a hazai mozikban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.