Hirdetés

A The 5th Wave előzetesében Chloe Moretz túlélt egy űrlényinváziót

|

Hirdetés

Megérkezett a Chloe Moretz főszereplésével készült sci-fi thriller első előzetese. A J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed) által rendezett The 5th Wave Rick Yancey fiatalsági regényének adaptációja, amely bizonyára szórakoztató lesz Az útvesztő, Beavatott vagy az Éhezők viadala rajongói számára. A The 5th Wave történetében az űrlények 5 hullámban támadják a földet, az első fázis végleg elvágja az áramellátást, ezzel a kőkorszakba visszadobva az emberiséget. A második fázisban egy óriási cunami elpusztítja a partmenti városokat. A harmadik hullám egy ismeretlen vírus, amelyet a madarak terjesztenek el és gyógymód híjján csak a szerencsések élhetik túl. A negyedik csapásban az idegenek átveszik az emberek agya felett az irányítást. Az ötödik hullám? Nos, hát erre próbál rájönni Cassie Sullivan (Moretz) is, miközben az ígéretét próbálja teljesíteni, miszerint megpróbálja felkeresni öccsét a káoszban, így találkozik a titokzatos Evan Walkerrel. https://www.youtube.com/watch?v=voZ26WTwzIg A disztópikus fiatalsági regény adaptációja az eddigiek alapján sok potenciállal rendelkezik. A könyv az első a trilógiából, úgy tűnik ez az alap mostanában. Moretz mellett láthatjuk Cassie szüleiként Ron Livingstont és Maggie Siff-et, Alex Roe és Nick Robinson pedig a lány két lehetséges szerelmeként tűnnek majd fel a filmben, továbbá szerepel Liev Schreiber is. A The 5th Wave premierje 2016. januárjában esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.