Hirdetés

A The Batman és a Snyder vágás is terítékre kerül a DC digitális eseményén

|

A DC-univerzum minden szegletéből számíthatunk újdonságokra az imént bejelentett programon.

Hirdetés

Habár minden év legnagyobb geek eseménye, a San Diego Comic-Con idén sem marad el, mindössze online kerül megrendezésre és bárki részt vehet rajta térítésmentesen, de a Warner Bros. kapva az alkalmon egy ettől független műsor képében szeretné népszerűsíteni a DC-univerzumot, a filmes és tévés produkcióktól a videojátékokon át egészen a képregényekig.

Hirdetés

A stúdió ma megerősítette a híreszteléseket, miszerint megrendezik a DC FanDome névre keresztelt, teljes egészében virtuális eseményt, ami augusztus 22-én bárki számára elérhető programokkal kecsegtet, egyetlen fillér kicsengetése nélkül. A rendezvény hat különböző, folyamatosan elérhető szekciókból áll össze: lesz itt "Hall of Heroes" (Main Hall), DC WatchVerse, DC YouVerse, DC KidsVerse, DC InsiderVerse és DC FunVerse is, a legnagyobb, legizgalmasabb bejelentésekre azonban a Main Hallban fog sor kerülni. Szerencsére ezen felül azt is felfedték, hogy pontosan milyen alkotások képviseltetik magukat a program részeként. 

Ami a DC filmes portékáit illeti, terítékre kerül az Aquaman, a The Batman, a Black Adam, a SHAZAM!, Az Igazság Ligája rendezői változata, a The Suicide Squad és a napokban októberre elhalasztott Wonder Woman 1984 is. Találgatásokba ezen a ponton felesleges bocsátkozni, de több mint valószínű, hogy a már leforgatott produkcióknál akár mozgóképes ízelítőre, míg a többi esetében különféle bejelentésekre érdemes készülni.

A tévés felhozatal még ennél is népesebb, a nap folyamán ugyanis szó lesz a Batwoman, Black Lightning, DC Super Hero Girls, DC's Legends of Tomorrow, DC's Stargirl, Doom Patrol, The Flash, Harley Quinn, Lucifer, Pennyworth, Supergirl, Superman & Lois, Teen Titans GO!, Titans, Watchmen és Young Justice: Outsiders sorozatokról egyaránt.

Természetesen mi is figyelemmel követjük majd az eseményeket két hónap múlva, hogy azonnal beszámolhassunk minden fejleményről!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.