Hirdetés

A The Batman után valamennyi DC-filmet elhalasztottak, de valami még rosszabbul járt

|

A stúdió a mostani halasztásokat a forgatások csúszásával indokolja.

Hirdetés

Mint arról már beszámoltunk a tegnap esti órákban, a Warner 2021. október 1-ére menekítette a Dűne premierjét, ami amellett, hogy bő tíz hónapos csúszást jelent, ezen a napon eredetileg a Matt Reeves rendezésében készülő The Batmant mutatták volna be, így az búcsút intett 2021-nek, és 2022. március 4-re tolódott. Ezzel lecsapott az a bizonyos dominóeffektus, hiszen a stúdió hétfőn este hivatalosan is bejelentette legújabb premierdátum-módosításait.

Hirdetés

Kezdésként érdemes megemlíteni halasztás helyett ezúttal kivételesen egy előrehozást, ugyanis a Lana Wachowski felügyeletében készülő Mátrix 4. egy korábbi időpontot kapott, ezáltal 2022 áprilisáról 2021 decemberére költözött. Csakhogy ebben az időpontban eredetileg a Black Adam debütált volna, ami meglepő módon teljesen lekerült a premiernaptárról, a Warner Bros. egyelőre nem szabott meg neki új bemutatót. Erre természetesen lehetett számítani, mivel a címszerepet megformáló Dwayne Johnson további kötelezettségei miatt még nem tudnánk elkezdeni a forgatást, hiába alakul időközben a szereplőgárda is.

A stúdió azonban más készülő DC-filmjeit sem kímélte: a multiverzumot feltáró The Flash öt hónapot hátrébb száguldva 2022 júniusáról novemberre költözött, a Shazam! Fury of the Gods pedig utóbbi dátumról 2023 júniusára, ami szintén hatalmas csúszást jelent a legkorábbi, 2022 áprilisára tervezett bemutatóhoz képest. A főszereplő gyerekeknek a szakálla is kinő addigra, pont, amit a stúdió szeretett volna megelőzni a koronavírus előtt.

Mindazonáltal szorult némi optimizmus is a Warnerbe, hiszen az idén december 25-én érkező Wonder Woman 1984 dátuma még változatlan, de ennek véglegességéért inkább nem vállalunk felelősséget ebben az időszakban.

A könnyebb áttekinthetőség kedvéért íme az összes fontosabb premierdátum-módosítás az elmúlt huszonnégy órából: 

  • Dűne - 2020. december 17. helyett 2021. október 1.;
  • Black Adam - 2021. december 22. helyett bizonytalan időre elhalasztva;
  • Mátrix 4. - 2022. április 1. helyett 2021. december 22.;
  • The Batman - 2021. október 1. helyett 2022. március 4.;
  • The Flash - 2022. június 3. helyett 2022. november 4.;
  • Shazam! Fury of the Gods - 2022. november 4. helyett 2023. június 2.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.