Hirdetés

A The Boss legújabb előzetesében Peter Dinklage szamuráj karddal hadonászik

|

Hirdetés

A Universal a The Boss egy újabb előzetesét hozta nyilvánosságra. A film főszereplője Melissa McCarthy (aki egyébként a film társírója is) egy vállalat könyörtelen főnökasszonya, aki börtönbe kerül csalásért és elveszíti minden vagyonát, majd pedig szabadulása után a kertvárosba kerül, hogy újrakezdje életét. Korábban már kaptunk egy előzetest, amelyet már szinkronosan is megnézhettetek. Ezúttal viszont egy korhatáros előzetes érkezett, amely a film néhány durvább poénját és mocskos nyelvezetét is elénk tárja. Nem mellesleg feltűnik, a már hatodik évadában járó Trónok harca sztárja, Peter Dinklage is, szamurájkardot hadonászva. Remélhetőleg a The Boss inkább A kém felé fog hajlani minőségben és nem egy újabb Tammy-t kapunk majd. Ez leghamarabb április 7-én, a film hazai premiere után derül majd ki. Addig is a korhatáros előzetest és néhány jelenetképet a filmből idelent megnézhettek: https://youtu.be/1jNWgac2sQc [gallery columns="4" size="medium" ids="80274,80275,80276,80277"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.