Hirdetés

A The Boys következő évadának előzetese jó sok vért ígér a folytatásra

|

Megérkezett az első ízelítő a The Boys várva várt folytatásához.

Hirdetés

Már az első évad sem szűkölködött vérben tocsogó jelenetekben, de az Amazon meglehetősen formabontó szuperhőssorozatának showrunnere, Eric Kripke korábban még több brutalitást ígért a folytatásra. A stáb már az első forgatási fotóval sem finomkodott, de a minap debütált második évados előzetes végképp megerősítette az említett nyilatkozatot.

Hirdetés

Kifejezetten okos döntés volt az Amazon részéről még az első évad bemutatója előtt megrendelni a folytatást, a The Boys ugyanis 2019 egyik legnagyobb dobásának számított: példának okáért többen nézték meg, mint bármelyik Marvel-sorozatot a Netflixen. A Garth Ennis képregényéből készült sorozatadaptáció szerintünk is megérdemelte a sikert, ennélfogva nagy öröm, hogy 2020-nál tovább a második felvonásra sem kell várnunk - legalábbis az első ízelítőből ez derül ki, ugyanakkor ennél konkrétabbat sajnos még nem fedett fel a csatorna.

A folytatásban természetesen visszatér Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Antony Starr és még sokan mások is, arról pedig beszéljenek helyettünk a szóban forgó képsorok, hogy láthatóan a készítők nem fognak visszavenni az első évad hangvételéből, annak vérmennyiségéből pedig aztán pláne nem. Nézzétek meg a videót az alábbi linken:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.