Hirdetés

Többek között a The Flash és a Lucifer forgatása is leállt a koronavírus miatt

|

A Warner Bros. TV leállította valamennyi sorozatának jelenlegi forgatását.

Hirdetés

A koronavírus terjedése a szórakoztatóiparon is szemmel láthatóan söpör végig az elmúlt napokban, és kihatással van nemcsak a már leforgatott filmek bemutatóira, hanem a most készülő filmes és tévés produkciókra egyaránt. Miután a Disney határozatlan időre leállította valamennyi élőszereplős filmje jelenlegi forgatását, a döntésüket többek közt a Warner Bros. Television Group is követte, természetesen megelőzés céljából.

Hirdetés

A Warner Bros. TV közleménye szerint több sorozat gyártási munkálatait is leállították további értesítésig, vagyis nem arról van szó, hogy bárkit is koronavírussal diagnosztizáltak volna valamelyik forgatáson, mint néhány napja a Riverdale esetében, a stúdió elővigyázatosságból állította le a forgatásokat. Ez többek között olyan címeket is magában foglal, mint a The Flash, a Lucifer, a Batwoman, a Supergirl vagy a The 100, és még valószínűleg sok másikat, a teljes listát ugyanis nem hozta nyilvánosságra a Warner.

A Lucifer ötödik évadának forgatása, ami az eredeti bejelentéssel szemben talán mégsem az utolsó lesz, hamarosan a végéhez ér, a Supergirl és a The 100 stábja viszont már az évadzáró epizódokat rögzítette. A Batwoman forgatása állítólag április első heteiben fejeződött volna be. A járványra való tekintettel egyre több stúdió szánja el magát elővigyázatosságból hasonlóan drasztikus lépésekre, miközben a bezáró mozik is egyre nagyobb kárt okoznak a filmgyártásban a legjobban várt címek bemutatóinak elhalasztásával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.