Hirdetés

A The Flash sztárja csatlakozott a 24: Legacy sorozathoz

|

Hirdetés

Lassan kezdünk beletörődni, hogy Kiefer Sutherland nélkül folytatódik a FOX legendás sorozata, amely 24: Legacy néven kap vérfrissítést. A főszerepben a Sraight Outta Compton sztárja, Corey Hawkins feszít, aki egy Eric Carter nevű katonai hőst alakít majd. Carter hazatárve a terrorelhárító egységnek próbál segíteni megakadályozni minden idők legnagyobb belföldi terrortámadását és nem lesz egyedül, ugyanis a korábban beharangozott Miranda Otto (A Gyűrűk Ura-filmek, Világok harca, Homeland) és Anna Diop (A hírnökök, Greenleaf) mellé most csatlakozott a The Flash sorozat egyik sztárja, a Jay Garricket alakító Teddy Sears is. A Deadline szerint Sears egy Keith Mullens névre keresztelt karakter bőrébe bújik majd, aki a CTU (Counter Terrorist Unit/Terrorelhárító egység) új vezetője lesz. Mullens az egykori főnökét, Rebecca Ingramot (Miranda Otto) váltja le, miután az elhagyja a szervezetet.

teddy-sears-mos-1200
A 24: Legacy-t az eredeti sorozat íróveteránjai, Manny Coto és Evan Katz körmölik, de a FOX egyelőre még csak a pilotot rendelte be. Ha minden jól megy, 13 részes a széria, akárcsak a 2014-es 24: Live Another Day.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.