Hirdetés

A The Legend of Conan az eredeti film közvetlen folytatása lesz

|

Hirdetés

Nem sok mindent hallani az új Conan filmről, csak azt, hogy lesz, és azt, hogy Arnold Schwarzeneggerrel. A forgatás megkezdése most tavaszra lett kitűzve, de ez még nem történt meg rendező és szereplők érdemi hiányában, de a producer, Frank Malmberg állítása szerint ősszel elindulhatnak a munkálatok. A forgatókönyvíró, Chris Morgan (Halálos iramban-filmek, Wanted) is igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy nem lesz a film egy családi matiné.

Hangvételében logikus kibővítése lesz a a Conan, a barbárban megalapozott karaktereknek, csak 30 évvel később. Amikor ismét találkozunk Conannel, már rengeteg mindenen keresztülment az élete során: tolvaj, harcos, kalóz, király, legenda, és most egy öregember. Olyan, mint a Nincs bocsánat, csak egy kardforgató barbárral.
Nagy szavak ezek, de kétségtelenül bizalomgerjesztőek, és a Mad Max - A harag útja sikere a bizonyíték rá, hogy a 80-as évek vérgőzös hangulatára még mindig van igény. Amikor pedig Morgant megkérdezték, hogy lehet e számítani az eredeti film karaktereinek a felbukkanására, csak ennyit felelt:
Anélkül, hogy bárkit is a nevén neveznék, de legalább három. És mindegyiküket imádni fogják.
A film premierje még nincs kitűzve, sőt még zöld utat sem kapott, és a Terminator: Genezis eddig nem túl biztató előjelei is könnyedén keresztbe tehetnek Arnie egy újabb visszatéréséhez, de ti vevők lennétek egy megöregedett Conanre?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.