Hirdetés

A The Wolverine írója körmöli át a Majmok bolygója folytatását

|

A Dawn of the Planet of the Apes címre hallgató folytatást már páran átnézték, javítgattak rajta, de a stúdió még mindig nincs megelégedve a minőséggel, ezért teljesen átiratják.

Hirdetés

A Majmok bolygója második része új rendezőt kapott legutóbb, méghozzá Matt Reeves (Engedj be) váltotta Rupert Wyatt-et a rendezői székben, köszönhetően annak, hogy a stúdió siettette őt és nem hagyta kibontakozni. Ahogyan a direktor személye, úgy a forgatókönyv is frissítésre szorul az illetékesek szerint, erre pedig nem mást kértek fel, mint a The Wolverine és Az emlékmás íróját, Mark Bomback urat. Wyatt távozása az írócserével együtt nem éppen megnyugtató, de lehetséges, hogy Reeves szeretne néhány változást eszközölni a szkripten és ebben segít neki Bomback. Bármi legyen is a helyzet, őszintén reméljük, hogy a dolgok nem csúsznak ki a szakemberek kezei közül és legalább olyan kellemes meglepetés lesz a folytatás, amilyen A majmok bolygója: Lázadás votl. A forgatás várhatóan 2014-ban kezdődik, a Dawn of the Planet of the Apes premierje pedig 2014. május 23.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.