Hirdetés

A Thor: Ragnarok és Captain Marvel is Ausztráliában foroghat

|

Hirdetés

A Marvel nagyon szeret külföldön forgatni. Gondoljunk csak a Vasember harmadik részére, ami kínai koprodukcióban készülhetett el, a második Thor film jelentős része pedig Angliában forgott, akárcsak a Bosszúállók: Ultron kora, miután persze végeztek az Olaszországban felvett jelenetekkel. Ne feledkezzünk meg a III. Fázis nyitó filmjéről, az Amerika Kapitány: Polgárháborúról sem, amelynek forgatását nemrég fejezték be Németországban. A Karib-Tenger kalózai új részét Ausztráliában forgatták, és nagyon elégedett volt vele a stúdió, annyira, hogy elgondolkoztak azon, hogy további filmeket is inkább ott szeretnének készíteni és nem Amerikában. Egy megbízható forrás ezt nyilatkozta:

A nagyfőnökök nagyon elégedettek voltak az év folyamán, amíg itt dolgoztunk és szeretnék idehozni  az egyik soron következő Marvel filmet is. Ez egy egyedülálló élmény volt a stúdiónak, akik megismerkedhettek a Village Roadshow-val (helyi stíúdió) és a helyi stábbal. Ráadásul különböző helyszíneken is tudtak forgatni, amivel rengeteg energiát és pénzt spóroltak maguknak.
A forrás szerint a munkálatok 2016. márciusában kezdődhetnek el Queenslandban, és ha tényleg egy Marvel filmről van szó, akkor ez a Thor: Ragnarok lehet, ami 2017. november 2-ára van kitűzve, míg a Captain Marvel csak egy évvel későbbre. Még egy indok szólna az ausztrál forgatás mellett, hogy Chris Hemsworth jelenleg a feleségével és három gyerekével Byron Bayben lakik, ami csupán egy órára van a Gold Coaston lévő stúdióktól.
1398737141123
Egy másik igen nyomós ok természetesen a pénz. Jelenleg az ausztrál dollár hat éves mélyponton van, ami azt jelenti, hogy az amerikaiak többet kapnak a pénzükért. ( 1 USD = 1,40 AUD) Hogy ezt filmes értékekben is felfogjuk, mondjuk, ha a stúdió 350 millió dollárt szán a filmre, az igazából 491 milliót ér Ausztráliában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.