Hirdetés

A Thor: Ragnarok felfedi Odin sorsát

|

Hirdetés

Aki nem látta a Thor: Sötét világot vagy nem szeretne semmit sem tudni a Thor: Ragnarok előtt, annak spoiler! A harmadik Thor forgatása idén nyáron kezdődik Ausztráliában (a premier 2017. november harmadikán lesz), de már most szállingóznak a pletykák arról, hogy a filmben látni fogjuk, hogy mi lett Odin (Anthony Hopkins) sorsa, miután fogadott fia, Loki (Tom Hiddleston) feltűnés nélkül átvette a helyét. Erre a kérdésre ugyan a Thor: Sötét világból nem kaptunk választ és a többi színésszel ellentétben Hopkins visszatérését nem erősítették meg, viszont a Geek.com szerint a színész benne lesz a folytatásban, méghozzá jó okkal: állítólag - hangsúlyozzuk, ÁLLÍTÓLAG - elmenekült Midgardra, azaz a Földre, ahol az utcákon kószál hajléktalanként és próbálja figyelmeztetni az embereket a közelgő apokalipszisre. Szomorúak lennénk, ha valóban ezt a méltatlan sorsot kapta volna a hatalmas Odin, másfelől viszont ha ezt a történetben normálisan kibontja a Marvel és a dramaturgia szerves részét képezi, akkor akár jól is elsülhet. Persze hivatalosan még semmit sem erősítettek meg a fentiekből.

loki_on_the_throne-avengers-2-age-of-ultron-post-credit-scene-speculation-png-189480
Egyébként a Geek.com továbbá arról is értesült, hogy a Thor: Ragnarok lesz a mennydörgés istenének utolsó önálló filmje. Kíváncsian várjuk, hogy mindez igaznak bizonyul-e, avagy megmarad puszta spekulációnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.