Hirdetés

A Thor rendezője Agatha Christie művet adaptál

|

Hirdetés

Kenneth Branagh, az ötszörös Oscar-díjra jelölt rendező a fantasztikum (Thor) és a mese (Hamupipőke) világa után egy krimibe vágja bele a fejszéjét, Branagh ugyanis bejelentette, hogy filmvászonra viszi Agatha Christie egyik leghíresebb művét, a Gyilkosság az Oriont Expresszent. Sőt, nemcsak rendezni fogja a filmet, hanem még szerepelni is fog benne, mint Hercule Poirot! Lényegében a cím már magában foglalja a történetet, ugyanis Poirot-nak a híres vonaton kell kinyomozni egy gyilkosságot, de természetesen egy hű krimihez híven rengeteg a potenciális elkövető. A filmváltozatra maga Christie ükunokája, James Prichard is áldását adta, aki egyébként az ükanyjáról elnevezett cégnek az elnöke, és producerként fog részt venni a munkálatokban. Hozzá még olyan nevek csatlakoznak producerként, mint Ridley Scott, Simon Kinberg (A marsi, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) illetve Mark Gordon (Steve Jobs). A forgatókönyvet a Szárnyas Fejvadász 2-ért is felelős Michael Green írja.

6974_0
Egyéb casting hírről eddig nem esett szó, de természetesen amint érkezik valami fejlemény beszámolunk róla nektek! Ti szerintetek Branagh képes lesz egy jó Agatha Christie-adaptációt elkövetni? Illetve hiteles Poirot-t fog tudni alakítani?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.