Hirdetés

A Titánok 3. évadának előzetese az egyik legtragikusabb Batman sztorit vetíti előre

|

Halál a családban.

Hirdetés

Már korábban kiderült, hogy a Titánok várva várt harmadik etapjában a Curran Walters által megformált Jason Todd, azaz a második Robin végre magára ölti azt a bizonyos vörös sisakot, noha azt nehéz volt elképzelni, hogy Joker nélkül erre milyen módon kerül sor. A folytatáshoz érkezett első kedvcsináló azonban erősen azt sugallja, hogy annyira mégsem fognak eltérni a készítők a képregényes eredetsztoritól.

Hirdetés

A rövid, alig egyperces előzetes rögtön egy baljóslatú felütéssel indít, ahol Jason egy elhagyatott vidámparkban furcsán eltorzított holttestekre bukkan. Ezután felhangzik a kísértetiesen ismerős kacaj, és egy montázs váltja fel a képsorokat, melynek keretében a legtöbb visszatérő szereplőre vethetünk egy-egy pillantást. Mint a legutóbb Éjszárnnyá avanzsált Dick Grayson kihangsúlyozza, végre ismét Gotham lesz az évad fő színtere, és már a Vörös sisakot is teljes pompájában csodálhatjuk meg.

Az ízelítő gyakorlatilag megerősíti, hogy Robin tragikus sorsát a Titánok is feldolgozza, hiszen a képregényekben azután lépett bűnözői pályára, miután a Joker egy feszítővassal félholtra verte, majd felrobbantotta őt. Itt láthatóan annyi lesz a különbség, hogy erre nem egy raktárban, hanem az említett vidámparkban kerül sor. Bár Joker szerepléséről korábban nem volt hír, könnyen lehet, hogy a bűnbohóc hercegét valóban nem is fogjuk látni közvetlenül.

A Titánok 3. évadja augusztus 12-én veszi kezdetét rögtön három epizóddal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.