Hirdetés

A Titok - Katie Holmes a főszerepben

|

A világhírű önsegítő könyv nyomán játékfilm készül.

Hirdetés

Katie Holmes lesz a főszereplője A Titok (The Secret) című filmnek, melyet Rhonda Byrne azonos című bestseller könyve alapján készítenek. A rendező Andy Tennant (Mindenütt nő, A randiguru) lesz, aki a forgatókönyv írásában is részt vesz Bekah Brunstetter (Rólunk szól, Elcserélt lányok) és Rick Parks (Örökkön-örökké) mellett.

Hirdetés
 

A Titok egy önsegítő könyv, amely az úgynevezett "vonzás törvényéről" szól, és amely saját bevallása szerint megváltoztatta a szerző Rhonda Byrne életét is. A könyv alapján és a szerzőnő közreműködésével 2006-ban már készült egy dokumentumfilm A Titokból, a mostani alkotás azonban - értelemszerűen - egy játékfilm lesz.

A történet középpontjában egy keményen dolgozó, három gyerekes, fiatal özvegy áll, aki felbérel egy ezermestert, hogy javítsa ki a károkat, melyeket egy szörnyű vihar okozott a házában. Ahogy a munkálatok során a férfi közelebb kerül a családhoz, megosztja velük életfilozófiáját: miszerint ha erősen hiszünk benne, akkor az univerzum segítségével bevonzhatjuk az életünkbe mindazokat a dolgokat, amiket szeretnénk - de hamarosan a nő felfedezi, hogy a férfi egy titkot őriz, mely az ő múltjához kötődik.

A Titok című könyv 2006-ban jelent meg, és világszerte 30 millió példányban kelt el, 50 nyelve fordították le és 190 hétig szerepelt a New York Times bestseller listáján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.