Hirdetés

A Tom Clancy’s Ghost Recon adaptációt Matthew Federman és Stephen Scaia írják

|

Amint azt tudjuk a Ubisoft arra készül, hogy betörjön a filmiparba és már azon munkálkodik, hogy előkészítse az Assassins Creed, Watch Dogs és Ghost Recon filmeket. Az utóbbi most két írót is kapott.

Hirdetés

A szóban forgó adaptáció körül úgy tűnik elég nagy a sürgés-forgás, legutóbb arról kaptunk hírt, hogy Michael Bayt is ráállították a projektre, aki akár még rendezheti is azt, most pedig már a forgatókönyv írók is megvannak Matthew Federman és Stephen Scaia személyében. A páros korábban olyan TV sorozatokon dolgozott együtt, mint a Jericho, a 13-as raktár és a Tökéletes célpont. A játék széria az Egyesült Államok hadseregének egy fiktív csapatát követi amit arra hoztak létre, hogy szigorúan titkos, különleges műveleteket hajtsanak végre fejlett fegyverzettel ellátva. Tom Clancy’s Ghost Recon a stúdió egyik legsikeresebb videójáték sorozata több mint 24 millió eladott példánnyal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.