Hirdetés

A Tomb Raider reboot a 2013-as játék folytatása lesz!

|

Hirdetés

A norvég rendező Roar Uthaug megerősítette, hogy a tervezett Tomb Raider reboot a 2013-ban kiadott nagysikerű játék történetét fogja továbbvinni. A Crystal Dynamics által készített játékban egy fiatalabb Lara Croftot kaptunk, amely mind a kritikusok, mind a rajongók tetszését elnyerte. A tény, hogy a Warner Bros. és az MGM által dédelgetett reboot az akció-kalandjáték cselekményét követi majd, annak a jele lehet, hogy a film, és maga a franchise is végre a jó irányba halad. Uthaug ezt mondta:

Szerintem Lara Croft egy igazi emberi lény, egy érző lélek, szóval valami ilyesmit akarunk majd a nagyvászonra vinni. Azt szeretnénk, hogy az emberek együtt tudjanak érezni Larával, mint egy igazi karakterrel.
A Tomb Raider rebootnak jelenleg még nincs premierdátuma, de Genf Robertson-Dworetet már felbérelték, hogy írja meg a forgatókönyvet. A közelgő videojáték adaptációkkal, mint a Warcraft és az Assassin s Creed, valamint a régóta készülő Splinter Cell, és most a Tomb Raider érkezésével eljöhet végre a minőségi adaptációk kora?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.