Hirdetés

A Train to Busan amerikai remake-et kap

|

Dél-Korea egyik legnagyobb idei filmslágere sem kerülheti el a sorsát.

Hirdetés

Yeon Sang-Ho nagyjátékfilmes debütálását a szerencsések az idén megrendezésre került Cinefesten is megtekinthették, azok a szerencsések pedig többé-kevésbé ódákat is zengtek a zombifilmek sorát gyarapító moziról. A Train to Busan szakmai és anyagi sikerét természetesen a remake-gyártók is igyekeznek meglovagolni, a lehetőség pedig a Gaumont stúdiónál landolt.

Hirdetés

A stúdió feje, Sidonie Dumas állítása szerint a filmet már a Cannes-i bemutatója óta figyelemmel követik és már ez idő tájt befészkelte magát a fejükbe az újrázás gondolata. Ezen alapvetően nem is kell megrökönyödnünk, csak vessünk egy pillantást arra, hogy mennyi távol-keleti film kapott angol nyelvű remake-et (elég ha az Oldboy-ra gondolunk, de eszünkbe juthat Gore Verbinski A kör című filmje is). Az eredeti film forgalmazójának (Next Entertainment World) vezérigazgatója, Kim Woo-taek igencsak optimista a fejleményeket illetően, szerinte ez arra lesz kiváló lehetőség, hogy a nézők szerte a világon kicsit közelebb kerüljenek a koreai filmekhez. Ehhez kétség nem fér, hisz ha esetleg a remake balul is sül el, a kíváncsi nézők előbb-utóbb eljutnak az eredeti alkotáshoz, mely még több bevételt hozhat az alkotók számára - bár az a 83.5 millió, amit nyáron keresett, nem hangzik így se olyan rosszul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.