Hirdetés

A Trancsírák rendezője dirigálhatja a Zombieland sorozatot?

|

A 2009-es Zombieland sikere után meglepő módon nem egy második részben képzelik el a folytatást az illetékesek, sokkal inkább egy tv vagy websorozatban láthatnánk viszont.

Hirdetés

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a készítők egy folytatás helyett sorozatban gondolkodnak, de az nem világos a mai napig a nagyérdemű számára, hogy egy teljes évadnyit kapunk belőle, egy miniszériát vagy esetleg egy websorozatot, ez valószínűleg a közeljövőben derülhet ki. Annyit azonban már biztosan tudunk, hogy 30 perces epizódok lesznek, az eredeti írók (Rhett Rhese és Paul Wernick) produceri mivoltukban felügyelik a filmet és nem Ruben Fleischer fog visszacsücsülni a rendezői székbe. De akkor mégis ki dirigálhatná le hasonló stílusban a Zombieland sorozatot? A legújabb pletykák alapján ez nem lesz más, mint a Trancsírák (Tucker and Dale vs Evil) készítője, Eli Craig. Craig műve hasonló műfajt képvisel, mint a Zombieland, lényegében horrorrba ültetett vígjátékról van szó és a 7.6-is IMDb értékelés szemben a Zombieland 7.7 pontszámával azt mutatja, hogy akár jól is elsülhet Craig próbálkozása, ha valóban ő kerülne a Zombieland sorozat élére. Ami a szereplőket illet, valószínűleg minden karakter (Columbus, Tallahassee, Wichite, Little Rock) visszatér, de nem a korábbi színészek megformálásában...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.