Hirdetés

A Transformers 4 jónéhány kínai műemléket fog elpusztítani

|

Valószínűleg senkit sem ér meglepetés, ha egy Michael Bay filmben sok pusztítást látunk, de most a film producerei is kijelentették, hogy sok építményt szeretnének porig rombolni az őszi kínai forgatás során.

Hirdetés

A producerek már megállapodtak a kínai Beijing Panguval, akik majd fizetik a számlákat a kínai forgatások alatt, ami idén októberre van tervezve. Cserébe, a cég azt szeretné, ha a filmben felrobbantanák a fő épületüket, a Pangu Plaza Hotelt Beijingben. Az épület közel van a Nemzeti Stadionhoz és a Beijingi Aquatic Centerhez, amit a producerek szintén szeretnének felhasználni, bár az még nem biztos, hogy ezeket le is rombolják a filmben. A Transformers 4 Michael Bay rendezésében és Ehren Kruger forgatókönyvével készül. Főbb szerepekben  Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Bingbing Li és T.J. Miller.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.