Hirdetés

A Transformers 4-et Kínában is forgatják majd

|

Mégis igazak azok a pletykák, melyek szerint a Transformers franchise 4.részét Ázsiában, azon belül Kínában is forgatják majd.

Hirdetés

Nemrég chicagói helyszínek lekötéséről lehetett hallani a filmmel kapcsolatban. Most azonban a Paramount stúdió szerződést írt alá a "China Movie Chanellel" és a "Jiaflix Entertainmenttel". A megállapodás szerint a ezek kínai partnerek segítenek a forgatási helyszínek biztosításában, helyi színészek szerződtetésében, ezek mellett részt vesznek a film promózásában és az utómunkálatokban is. A kínai filmipar technikai színvonal nem sokkal marad el az amerikaitól, ennek ellenére viszont sokkal olcsóbban dolgoznak. Ennek ellenére valószínű, hogy Michael Bay kedvenc városa, Chicago sem ússza meg a rombolást...A Transformers 3 145 millió dolláros bevételt hozott Kínában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.