Hirdetés

A Transformers spin-offon spórolni fognak

|

Hirdetés

Miután bejelentette a Paramount a következő három Transformers film premierjét, azt is megtudtuk, hogy az ötödik most már aztán tényleg a legeslegutolsó rendezése lesz Michael Baynek (továbbra sem hiszünk neki), illetve a hatodik rész igazából nem folytatás, hanem egy Bumblebee (Űrdongó) spin-off lesz. A stúdió pedig példát szeretne venni a Deadpoolról, na nem a korhatár besorolás tekintetében, hanem költségvetésben. A film ugyanis jóval kevesebb pénzből fog készülni, mint az előző részek, bár nem igazán egyértelmű, hogy ők mit tartanak alacsonyabb összegnek. A Transformers: A kihalás kora 210 millióból került, még ha csak a felét is kapja meg ennek az összegnek, az továbbra is egy elég jól finanszírozott blockbuster marad. A Paramount vezérigazgatója, Brad Grey így fogalmazott:

A Transformers világában sok karakter van, akik egyedül is megállják a helyüket és saját filmet kellene kapniuk. Az elsőt még Michaellel (Bay) közösen csináljuk, aztán tovább lépünk Űrdongó saját kalandjára, ami alacsonyabb költségvetésből készül majd.
Teljesen érthető, hogy a stúdió miért ragaszkodik foggal-körömmel Bayhez, de öt ugyanolyan filmet rendezni egymás után értelmetlen, főleg mert túl sok újdonságot már nem tud belevinni a szériába. Ebből is látszik mennyire biztosra akarnak menni a Parmaountnál, pedig a legutóbbi rész bevételei egyértelműen azt mutatják, hogy változásra van szükség, mert elmaradtak az elvárásoktól. Nemzetközi szinten továbbra is imádják (főleg, mert Kína alaposan besegített), de Amerikában folyamatosan csökken az érdeklődés. Talán a stúdió a hatalmasra duzzasztott író szobában látja a megoldást. Mondjuk, ha valóban Űrdongó lesz a központi szereplő, nincs szükségük A-listás színészre, amin már lehet egy keveset spórolni és több VFX jelenettel lehet kitölteni a játékidőt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.