Hirdetés

A Trónok harca Finn Jones-a lehet Iron Fist?

|

Hirdetés

Már a nyakunkon a Marvel és a Netflix közös sorozatának, a Daredevilnek a 2. évada, amelyben végre megtudhatjuk, hogy milyen lesz Jon Bernthal a Megtorló szerepében, ám nem ő az egyetlen karakter, akinek a felbukkanására már régóta várunk. Pontosan tudjuk, hogy a közeljövőben érkezik majd a kisképernyős Bosszúállók, azaz a Defenders sorozat, amelynek tagjai közül hárommal már megismerkedhettünk, ám hátravan még Iron Fist. Régóta megy már a találgatás, hogy kinek adja vajon oda a Marvel a szerepet, most viszont egy olyan forrás véli tudni a kérdésben forgó szerep megformálójának kilétét, aki korábban egy Agents of S.H.I.E.L.D.-es szerepválogatást is pontosan megjósolt. Ettől függetlenül természetesen az új információt kezeljétek pletykaként, hiszen a stúdió még nem erősítette meg semmilyen formában.

iron-fist-marvel-comic-comics-1920x1200-wallpaper30764
Rendben, most hogy ezt tisztáztuk, eláruljuk, hogy a hírek szerint a Marvel Finn Jonest választotta Danny Rand, azaz Iron Fist szerepére. A színész leginkább a Trónok harca rajongói számára lehet ismerős, ahol Loras Tyrellt, Margaery Tyrell testvérét alakítja. Az HBO adaptációján kívül nem mutatott még sokat magából, de az életkora megfelelő, külsőre is illik a szerepbe és meg vagyunk elégedve azzal, amit a sorozatban láttunk tőle, szóval, ha ez a Marvel végső döntése, akkor úgy néz ki, hogy ismét nem fogtak mellé. Érdekességként megjegyeznénk, hogy Jones twitter oldala meglehetősen aktív volt egészen február elejéig, azóta pedig valamivel csöndesebb. Ráadásul a Luke Caget alakító Michael Coulter éppen január végén jelentette be, hogy a Marvel megtalálta az emberét. Véletlen lenne? Meglátjuk. Ha igaznak bizonyul a pletyka, akkor ez egybevágna a Netflix/Marvel eddigi stratégiájával, miszerint kevésbé ismert színészeket válogatnak főszereplőknek, míg nevesebb aktoroknak adják a gonosztevő karaktereket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.