Hirdetés

A Trónok harca sztárjával erősít a Pompeii?

|

A kaptár filmek és a Halálfutam rendezője, Paul W.S. Anderson ezúttal nem zombikkal, hanem katasztrófafilmmel próbálkozik, méghozzá a legendás Pompeii

Hirdetés

Igazi látványos katasztrófafilmet lehetne kihozni Pompeii pusztulásából, legalább olyan szinten meg lehetne valósítani, mint ahogyan azt Roland Emmeich tette a 2012-vel. A 79-ben a Vezúv kitörése által elpusztított városról nem más készíthet egész estés filmet, mint A kaptár filmek alkotója, Paul W.S. Anderson. A történet középpontjában egy Milo nevű rabszolga állna, akit eladtak egy nápolyi tulajdonosnak, ám a Vezúv kitörésekor Milo visszaszökik Pompeii városába, hogy megmentse szerelmét és a legjobb barátját, aki gladiátorként csapdába esett az arénában. A szkriptet nem más körmölte újra, mint Julian Fellowes, aki korábban olyan filmek szkriptjét szerezte, mint a Gosford Park, Az utazó és a Downton Abbey sorozat. A rendező állítólag PG-13-as pusztítást akar, ráadásul azt beszélik, hogy nem más kaphtja meg a főszerepet, mint a Trónok harca sztárja, Kit Harington (Havas Jon). A forgatás valamikor jövő év elején kezdődhet, remélhetőleg Kit-nek sikerül aláírnia a filmre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.