Hirdetés

A Trónok harcából igazolták A Gyűrűk Ura-sorozat új főszereplőjét

|

A fiatal színész Will Poultert fogja váltani, aki néhány hete szállt ki a sorozatból.

Hirdetés

Még decemberben számolt be róla több forrás is, hogy az amazonos A Gyűrűk Ura-sorozat főszerepére kiszemelt Will Poulter (Fehér éjszakák) otthagyta a projektet egyeztetési problémák miatt, miután a forgatási menetrendben történő változtatások a második évad korai berendelését követően ellehetetlenítették a színész csatlakozását. Szerencsére nem kellett sokat várni, hogy a stúdió megtalálja az utódját, a szám szerinti második olyan szereplőt, aki többeknek is főként a Trónok harcából lehet ismerős.

Hirdetés

Poulter helyét a feltörekvő Robert Aramayo vette át, aki az HBO fantasy-sorozatában a fiatal Ned Starkot játszotta több epizódban, de a Mindhunter második évadában is emlékezetes alakítást nyújtott,  legközelebb pedig a szeptemberre halasztott Kingsman-előzményfilmben, a King's Man - A kezdetekben lesz lehetőségünk elcsípni. Azt továbbra sem tudjuk, hogy a Másodkorban játszódó A Gyűrűk Ura-sorozatban kit fog életre kelteni: Poulter a Hugo Weavingre emlékeztető kinézete miatt sokan arra tippeltek, hogy Elrond szerepére nézték ki, míg egyes híresztelések szerint egy Beldor nevű karaktert formált volna meg.

A nagyszabásúnak ígérkező A Gyűrűk Ura-sorozat jelenlegi szereplőgárdáját Aramayón kívül Markella Kavenagh, Maxim Baldry, a Trónok harcában Benjen Starkot megformáló Joseph Mawle, valamint az ifjú Galadrielt játszó Morfydd Clark alkotják, a sorozat első két epizódját pedig J.A. Bayona (Jurassic World: Bukott birodalom) rendezi majd. Az Amazon egyelőre nem kommentálta a híreket, ahogy azt is csak sejteni lehet, hogy mikor számíthatunk a sorozat érkezésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.