Hirdetés

A True Detective 3. évada még erősen kérdéses

|

Hirdetés

A napokban a The Hollywood Reporter értesülései szerint Nic Pizzolatto egy 2018-ig érvényes alkotói szerződést írt alá az HBO-val, ami azért érdekes, mert neki köszönhetjük a True Detective sorozatot. Ugyan a sorozatnak még nem rendelték be a 3. évadját, ami eddig elég valószínűtlennek tűnt a számok fényében, de Pizzolatto szerződésével ez lehet meg fog változni. Érdekes, hogy amíg a True Detective első évadát mindenki imádta, nézők és kritikusok egyaránt, még Goldoen Globe jelöléseket is hozott az HBO-nak, addig a második felvonásról alig lehetett valamit hallani miután bemutatták, pedig hatalmas hype vezette fel. Az okokat sok helyen lehetne keresni. Például, amíg az első évad nyolc részét csak Cary Fukunaga rendezte, a folytatást már - amerikai szokásnak megfelelően - kiadták több személynek, és ezzel Pizzolatto sokkal nagyobb befolyást szerzett a készítési folyamatban. Ez azért történt így, mert Pizzolatto egyáltalán nem kedvelte Fukunagát, sokszor voltak nézeteltéréseik, de éppen azért sikerülhetett ilyen jól a széria, mert a konfliktusukkal mindketten tolták a másikat előre. Persze Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch és Vince Vaughn mind jó színészek, akik jól hozták a karaktereiket, de amiért emlékszünk a True Detectivre, az elég nagy részben Matthew McConaughey és Woody Harrelson dinamikája miatt lehetséges. Michael Lombardo, az HBO programjáért felelős vezető korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon szívesen csinálnának egy 3. évadot. Ezzel gyakorlatilag lepasszolta a folytatás lehetőségét Pizzolattónak, aki azonban annyira már nem lelkesedik a projektért, pont a negatív kritikák és a gyenge nézettség miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.