Hirdetés

A Universal Angelia Jolie-t szeretné Frankenstein menyasszonyának

|

Hirdetés

Mint az már egy ideje köztudott, a Universal újrázni akarja klasszikus szörnyfilmjeit, és egy univerzumba tömörítené őket. Alex Kurtzman és Chris Morgan producerek már be is jelentették az első filmet, ami a 2017-es Múmia reboot lesz. A hírek szerint emellett a Frankenstein menyasszonya is említésre került nem olyan rég, és a stúdió Angelina Jolie-t szemelte ki a főszerepre. Mindazonáltal a színésznő nem tűnik túl lelkesnek az ötlettel kapcsolatban. Éppen ezért - legalábbis értesüléseink szerint - támogatja a stúdió olyan lelkesen a Jolie által rendezett A tengernél-t, hogy így nyerjék meg maguknak. De nem csak ez a tervük vele, ugyanis már készül a Wanted folytatása is, melyet Timur Bekmambetov rendez majd  (akárcsak az elsőt). Marc Platt és John DeLuca írók szerint a forgatókönyv egész jól halad, és innentől kezdve már minden a stúdión múlik. Amíg találgatjuk, hogy vajon Angelina Jolie ráharap-e majd az ajánlatra, addig gondolkodhatunk, hogy vajon mely szörnyfilmeket készülnek bemutatni az elkövetkezendő években - ami a tervek szerint évente egy filmet jelent majd. A versenyzők között van a Dracula, a Farkasember, a Van Helsing, és még sokan mások, melyekben anno Lugosi Béla, Boris Karloff, és egyéb horrornagyság megfordult.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.