Hirdetés

A Universal fejese leszemetezte filmjeiket

|

A Savannah Film Festival keretein belül készítettek interjút a Universal Studios mindenható fejével, Ronald Meyer-rel, aki nem palástolta szigorú véleményét filmjeikkel kapcsolatban.

Hirdetés

Az elnök szerint a 2010-es Farkasember, a 2010-es Cowboyok és űrlények, valamint a 2009-es Az elveszettek földjén nem volt más, mint szemét és kiadásuk óriási baklövésnek számít. Ron Meyer úr nyilatkozatából csemegézve: "Egy csomó szar filmet kiadunk. Mindegyikükért megszakad a szívem. Az egyik legrosszabb film, amit valaha készítettek a Farkasember. A szkript kukába való volt, a stáb rettenetes. A rendező nem passzolt hozzá, Benicio [Del Toro] szerződése pedig bűzlött." Meyer azonban nem hagyta abba saját filmjeinek szapulását, így folytatta: "A Cowboyok és űrlények finoman szólva sem volt jó. Az idegenek gagyik voltak, és a film nem több egy középszerű próbálkozásnál." Mikor már azt hitte mindenki, hogy abbahagyja, Az elveszettek földjének kommentjével folytatta: "Nincs rá mentségünk, a valaha általunk kiadott legrosszabb film." Az elnök azonban felsorolt két projektet, amire rendkívül büszke, ez pedig a Scott Pilgrim a világ ellen, valamint A United 93-as. Mit gondoltok a Meyer által leszemetezett filmekről és az úriember viselkedéséről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.