Hirdetés

A Vadász és a Jégkirálynő - Itt a szinkronos trailer is

|

Hirdetés

Lógunk még nektek A Vadász és a Jégkirálynő szinkronos előzetesével, amit most annak rendje és módja szerint pótolunk is. A folytatásban (ami egyben előzmény is) végre levedli magáról a film az előd, a Hófehér és a vadász legnagyobb hibáját, Kristen Stewart szerepeltetését, így arra koncentrálunk, ami valóban érdekes: Chris Hemsworth vadászára és Charlize Theron gonoszkodására, akiket olyan minőségi hölgypáros egészít ki, mint Jessica Chastain és Emily Blunt. A Vadász és a Jégkirálynő részleteiről többet is olvashatsz korábbi hírünkben, alant pedig a szinkronos előzetest találod, amely már-már megidézi a Disney világsikerét, a Jégvarázst is: https://www.youtube.com/watch?v=7o1-_b9D6G0 Cedric Nicolas-Troyan rendezése 2016. áprilisában mutatkozik be a hazai mozikban, addig valahogy majdcsak kitaláljuk, hogy a "ki a legszebb-e vidéken?" kérdésre Theron, Chastain avagy Blunt a válasz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.