Hirdetés

A Vaksötét rendezője készíti el az új Alien-filmet

|

Ridley Scott producerként felügyeli a Fede Álvarez által megrendezendő filmet.

Hirdetés

Az elmúlt években igazi adok-kapok alakult ki az Alien franchise kapcsán: egyszer belengettek új projekteket, hogy legközelebb már azok elkaszálásáról szóljon a fáma. Most már szinte bizonyos, hogy az FX csatornára érkezik majd egy Alien-tévésorozat Noah Hawley felügyelésével, és mint a napokban kiderült, egy új film is végre elkészülhet a franchise-hoz.

Hirdetés

A rendezői székbe az a Fede Álvarez került, aki korábban a Vaksötét, illetve az Evil Dead rebootot követte el. Ridley Scott azonban nem marad teljesen távol a projekttől, hiszen producerként fog atyáskodni a munka felett. Talán a legváratlanabb részlet az egészben, hogy az egyelőre csak Alien 5 címen futó filmprojekt szakít a fősodorral, és egy teljesen különálló történetet fog bemutatni az Alien univerzumban, eredeti, új karakterekkel.

Az Alien 5 a Hulun fog landolni, úgyhogy az új Predator-filmhez hasonlóan itt is biztonsági játékot láthatunk a Disney részéről. Az mindenesetre ígéretes, hogy mindkét franchise igyekszik új csapásirányokat felvenni, ha már ez a foggal-körömmel az eredeti filmekbe való kapaszkodás visszafelé sült el az elmúlt évtized folytatásaiban.

Ti örültök az új, tiszta lappal induló Alien filmötletnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.