Hirdetés

A Valami követ rendezője ezúttal szuperhősfilmet készít

|

Abban már most biztosak lehetünk, hogy az eredmény nem mindennapi lesz.

Hirdetés

Ha hihetünk a megérzéseinknek, akkor az egyelőre beskatulyázhatatlan direktor következő filmje is meglehetősen sajátosan használja majd ki az elvárásinkat. 

Hirdetés

David Robert Mitchell neve a szakavatott filmrajongóknak mindenképpen ismerősen csenghet. Az eddig mindösszesen három nagyjátékfilmet maga mögött tudó direktor eddig mindig más és más műfajban próbálta ki magát. Míg első filmje, a 2010-es The Myth of the American Sleepover egy tinidráma, a 2014-es Valami követ egy horrorfilm, addig a Kaliforniai rémálom (Under the Silver Lake) egy bűnügyi film műfaji eszköztárával élt és forgatta ki azokat. Ezek a filmek nem feltétlen voltak a legsikeresebbek anyagi értelemben, de valahogy mindig megtalálták a maguk közönségét (habár ez ügyben az Under the Silver Lake-nek kicsit nehezebb dolga volt) és a kritikusok ha adott esetben mást nem is, azért az ambíciót legalább értékelték (megint csak rád nézek, Under the Silver Lake). Legyen akárhogy is, Mitchell következő filmje ismételten olyan területre merészkedik majd, amely még idegen a rendező számára.

A Heroes & Villains címre hallgató projekt az MGM égisze alatt fog készülni (Chris Bender, Jake Weiner és Mitchell produceri felügyelete alatt) és bár ennél többet nem tudunk róla, sokaknak már ez is kellőképpen izgalmasan hangozhat. Hiszen igaz ugyan, hogy a szuperhősfilmek finoman szólva is eluralták a filmes közeget, de mindig jól jön egy olyan ötlet, ami relatíve új, friss vért képes pumpálni azokba a bizonyos erekbe. David Robert Mitchell pedig pont egy olyan pasasnak tűnik, aki képes valami izgalmasat nyújtani, ami ha nem is feltétlen új, de a körülményekhez képest akár még újszerűnek is hathat (mint például a Valami követ stílusvilága). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.