Hirdetés

A vártnál sokkal hamarabb debütál a Borat folytatása

|

Egyenesen a nyakunkon van Sacha Baron Cohen következő agymenése.

Hirdetés

Mint derült égből villámcsapás érkezett a hír, hogy jön a Borat folytatása, ugyanis a 2006-os, Golden Globe-díjas, a forgatókönyvéért Oscarra jelölt alkotás második részét teljes titokban forgatták a koronavírus-járvány idején. Mostanra ráadásul már nemcsak a hivatalos cím, de a bemutató pontos dátuma is kiderült.

Hirdetés

A kendőzetlen szatirikus hangvételével szép kis botrányfilmmé avanzsált, továbbá igen hosszú című Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika folytatása az amerikai elnökválasztás napjához nem véletlenül közel időzítve, október 23-án fog debütálni az Amazon szolgáltatásán, a Prime Video-n. Más szóval kevesebb mint egy hónapon belül visszatér a kazah nép fehér gyermeke Sacha Baron Cohen megformálásában, a rossz hír viszont az, hogy az Amazonon egész biztosan lemondhatunk a magyar specifikációkról. Van már egy rövid teaser is: 

A folytatás címe egyébként Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan lesz, ami már önmagában arról árulkodhat, hogy szeretnének rápakolni pár lapáttal az előző felvonásra - és ezen a ponton szóba sem került, hogy Sacha Baron Cohennek golyóálló mellényt kellett viselnie a forgatáson, amikor a stáb rázós helyzetekbe került, például egy washingtoni konzervatív gyűlésen.

A sztorija arról szól majd, hogy Borat, a kazah újságíró, azt gondolja, hogy világsztár lett az eredeti film miatt, és ezért álruhában kell meginterjúvolnia kiszemeltjeit. A Collidernek egy forrás úgy írta le a projektet, hogy "Cohen a Cohent játszó Boratot játssza".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.