Hirdetés

A Vasember 2 szenátora az Amerika Kapitány forgatásán

|

Emlékeztek még a Vasember 2-ből arra az idegesítő szenátorra, aki azt szerette volna, hogy Stark szolgáltassa be a páncélját az államnak? Hát most lencsevégre kapták a Captain America: The Winter Soldier forgatásán.

Hirdetés

Azt mondják akkor jó egy színész, ha egy negatív szerepet olyan jól alakít, hogy valódi ellenérzés alakul ki bennünk a karakter iránt. Hát így volt ez Garry Shandling esetében is aki olyan jól adta elő Stern szenátort, hogy szívesen mentem volna oda, hogy jól pofán ba... Szóval a Washingtoni forgatásról nemcsak videók, de képek is kerültek ki, melyeken többek között az említett színészt is láthatjuk. Továbbá  Max Hernandezről is készült kép, aki Sitwellt a SHIELD ügynökét alakítja. A forgatáson úgy tudni egy temetést rögzítettek, melyen Steve Rogers (Chris Evans) részt vett, szürke öltönyben és napszemüvegben, hmm... badass. A Captain America: The Winter Soldier 2014 Áprilisában érkezik. (képekért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.