Hirdetés

A Vasember 3 elérte a 949 millió dollárt

|

A Marvel aranytojása a Vasember 3 89.3 milliót söpört be a harmadik hétvégéjén világszerte, ezzel összesen 284.9 millió dollárt keresett az USA-ban és 664.1 milliót a világ más országaiban.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk a Vasember 3 nyitási rekordjairól és a bevételekről világviszonylatban. A film továbbra is az élen jár, de ne felejtsük el, hogy 16-án érkezik a Sötétségben - Star Trek ami valószínűleg átveszi az első helyet a toplistákon, ám nem kizárt, hogy a Vasember 3 előkelő helyen fog állni még egy jó darabig. Az már biztos, hogy házon belül A bosszúállókat követve a legnagyobb bevételt szerző film és jó eséllyel pályázik az áhított 1 milliárd dolláros summára. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.