Hirdetés

A Vasember 3 legújabb posztere

|

Matt Ferguson,a grafikus, aki kizárólag a Marvelnek alkotta plakátokat, most készített egy remek posztert a közelgő Vasember 3-hoz.

Hirdetés

Most, hogy a Marvel beindította a hype-gépezetet a Shane Black által irányított "válság thriller-hez," a Vasember 3-hoz , a komor hangulató első trailer után a designer, fényképész Matt Ferguson is  bemutatta első, új grafikáját a filmhez. Ferguson egyedülálló stílusa meglátszik ezen a poszteren is, ami természetesen figyelemre méltó. Ő tervezte a Bosszúállók kizárólagos Blu-ray kiadásához is a plakátokat. A film 2013. április végén érkezhet hozzánk Robert Downey Jr. főszereplésével. Poszterét katt.tovább:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.