Hirdetés

A Vasember 3 már több mint 400 millió dollárt zsebelt be hazai pályán

|

A Marvel blockbustere átlépte a 400 millió dollárt az Egyesült Államokban, pontosabban 400.3 milliót kaszált a 7. hét végére.

Hirdetés

Shane Black filmje már 1.2 milliárd dollárt keresett világszerte, ezzel felkerült az öt legnagyobb bevétellel rendezlkező film közé. Olyan alkotások előzik meg, mint az Avatar, a Titanic, A bosszúállók és a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész. E mellett a második legjobb nyitóhétvége címet is elnyerte a maga 174.1 milliójával. A bosszúállók totális keresetét már lehagyta Kínában, Finnországban, Hong Kongban, Koreában, Oroszországban, Lengyelországban, Svájcban, Thaiföldön és Ukrajnában. Ráadásul minden idők legnagyobb bevételét hozó filmje lett Malajziában és Vietnámban. Nem lennék meglepve, ha az 1.3 milliárd össz keresetű Harry Potter filmet még képes lenne maga mögé utasítani, azonban mától Magyarországon is megtekinthető a nagy vetélytárs, Az acélember.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.