Hirdetés

A védelmező 2 - Már tudjuk, hogy mikor jelenik meg

|

Hirdetés

Nem igazán vagyunk eleresztve manapság R-kategóriás akciófilmekkel, de a nemrég debütál Mad Max: A harag útja és a tavaly bemutatkozott jófajta A védelmező kivételeknek számítanak. Utóbbi folytatását már korábban bejelentették, viszont ezúttal az is kiderült, hogy mikor térhet vissza Denzel Washington ahhoz, amihez a legjobban ért. Két év múlva Robert McCall (Washington) ismét rendet tehet majd a rosszfiúk között, ugyanis 2017. szeptember 29-én jön A védelmező 2 (The Equalizer 2). A folytatás várható volt, hiszen az 55 milliós büdzséből 200-at sikerült akasztaniuk a készítőknek és ezzel bebizonyították a Sony-nak, hogy egy R-kategóriás akció is lehet sikeres. Azt egyelőre nem tudni, hogy A védelmező rendezője, Antoine Fuqua visszatér-e. https://www.youtube.com/watch?v=w3Apc_XzteE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.