Hirdetés

A védelmező - A Sony berendelte a folytatást!

|

Hirdetés

A Sony Pictures a CinemaCon prezentációját választotta arra, hogy bejelentse a The Equalizer 2-t, vagyis a Védelmező folytatását, amelyben az ex-CIA ügynök Denzel Washington rúgott szét hátsókat egyre növekvő vehemenciával, mégis a maga stílusában. A filmet 55 millió dollárból forgatta Antoine Fuqua (Kiképzés, Orvlövész, Támadás a Fehér Ház ellen), viszont 200 millió körül hozott a kasszára - és többnyire a kritikusok is korrektnek tartották -, így csak idő kérdése volt, hogy mikor jelentik be az újabb részt. A Sony egyébként már tavaly elkezdett franchise-ban gondolkodni, mikor hét hónappal premier után világossá vált számára, hogy a Védelmező R-besorolású filmként kritikailag és a kasszáknál is megállta a helyét. Denzel Washington valószínűleg visszatér, de Fuquáról jelenleg nem tudni, ahogyan a többi részlet sem világos még, de egy biztos: készül a folytatás. Emlékeztetőül íme az első rész trailere: https://www.youtube.com/watch?v=w3Apc_XzteE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.