Hirdetés

A végzet ereklyéi: Csontváros - Karakterposzterek

|

A végzet ereklyéi: Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones) című regény adaptációja megkapat már a maga előzetesét angolul és magyarul egyaránt, most jöhetnek a karakterek.

Hirdetés

Nem más adaptálja vászonra Cassandra Clare nagysikerű regényét, mint A karate kölyök rendezője, Harald Zwart. A végzet ereklyéi: Csontváros első sorban a fiatalokat szeretné meghódítani augusztus 23-án esedékes külföldi premierjekor (a magyarról még nincs hír), ahogyan próbálta azt a közelmúltban a Lenyűgöző teremtmények és A burok is. A sztori középpontjában Clary Fray (Lily Collins), egy 15 éves fiatal lány áll, aki tudtán kívül maga is az Árnyvadászok nevű titkos szervezethez tartozik, ám erre csak később jön rá. Az Árnyvadászok minden erejükkel azért küzdenek, hogy a földet megszabadítsák a démonoktól, és Clary pillanatokon belül belecsöppen az ő világukba, mikor édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. A főbb szerepekben Jonathan Rhys Meyers, Lena Headey, Kevin Durand, Kevin Zegers és Jamie Campbell Bower. A folytatásban megtekinthető a két friss karakterposzter a főszereplőkről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.