Hirdetés

A videojátékokban látják a sorozat jövőjét a South Park készítői

|

Közel húsz év után, véglegesen új platformra költözhetnek a South Park negyedikesei.

Hirdetés

Érdekes változásokon ment át a South Park az elmúlt években. A sorozatot megalkotó Matt Stone és Trey Parker nagyon okosan belátták, hogy a korábbi formula kezdett monotonná válni, ezért elkezdtek olyan évadokat gyártani, amelyek egy központi történetszálat vezetnek végig. A készítők ráadásul a videojátékok világába is belekóstoltak, a South Park: The Stick of Truth elképesztő sikereket tudhat magának, idén pedig érkezik a folytatás, a The Fractured But Whole alcím alatt.

Hirdetés

Egy interjú során Stone és Parker elárulták, hogy gondolkoztak azon, hogy készítsenek egy új South Park filmet, ám végül úgy döntöttek, hogy inkább a játékot folytatják (ami hozzáteszem amúgy is egy interaktív SP filmre hasonlít). Ami a sorozatot illeti, egy darabig még biztosan marad a mini-szériákra emlékeztető szerkezet:

STONE: Amikor elkezdtük, még nem tudtunk egy történetszálat követni. Az egy egészen más időszak volt a TV-zésben, a sitcom-stílust kellett követnünk, mindent újraindítani hétről-hétre. Ezért van az, hogy rengeteg sorozat - mint a Simpson család és mi - borzalmas utolsó percekkel rendelkezik, mert vissza kell állítani mindent a helyére a következő heti rész miatt. Viszont nekünk már nem kell ezt csinálnunk.

PARKER: Kellemes gondolat, hogy nem kell minden szálat elvarrnod.

Parker arról is beszélt, hogy talán a videojátékok jelenthetik a South Park jövőjét. Stone ehhez hozzátette, hogy:

Úgy gondolom, hogy 10-20 éven belül az emberek egyre többet fognak játszani. Minél inkább összeolvad a szórakoztatás, legyen szó a VR-ról vagy bármi másról. Minél inkább beszív magába, minél többet nézed PewDiePie-t, és az esportokat. Talán ez lesz a South Park jövője.

A South Park idén ősszel visszatér a sorozat 20. évadjával, a The Fractured But Whole pedig december 6-án kerül a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.