Hirdetés

A Vissza a jövőbe főhősei képregényben folytatják

|

Hirdetés

Alig egy hete ünnepelte 30. évfordulóját a Vissza a jövőbe franchise legelső darabja. A klasszikus időutazós sci-fi rendezője, Robert Zemeckis az évforduló alkalmából megnyugtatta a rajongókat, hogy amíg ő és a forgatókönyvíró, Bob Gale élnek, biztos nem fog remake készülni a trilógiából. [caption id="attachment_56090" align="alignnone" width="950"]

PH63gGPJagSu9c_1_l
Bob Gale nyomán bővülhet a Vissza a jövőbe franchise világa[/caption] Ez már önmagában is remek hír így a remake és reboot hullámok közepette, azonban Bob Gale rátett erre egy lapáttal, amikor is egy interjú keretein belül kifejtette, hogy októberre esedékes egy Vissza a jövőbe képregény-sorozat, amiből többek között kiderül végre, hogyan is ismerkedett össze a franchise két főszereplője, Marty McFly, illetve Brown doki.
„A legelső számban bemutatjuk, hogy Marty és a Doki hogyan találkoztak először 1982-ben. A következő történet már arról fog szólni, hogy a Doki miként került be a Manhattan Projektbe a II. világháború alatt... Ahogy haladunk előre, megpróbálunk majd minél több ismert karaktert vagy azoknak a rokonait felhasználni a filmből, amikor a történet éppen megkívánja. Ezen felül a trilógiához kapcsolódó easter eggek is lesznek elrejtve a képregényben. A második számban pedig azt is megválaszoljuk, hogy Brown doki háza hogyan égett le.”
Maga Bob Gale fogja felügyelni a képregény előre menetelét, úgyhogy a kánonba biztosan nem fognak belerontani az új történetek. Ugyanakkor Gale hozzátette, hogy bár a címet megtartják, időutazásra egyáltalán ne számítsunk. Bármennyire is fura, de még ennek ellenére is érdekesebbnek tűnik ez a koncepció, mintha egy remake-et jelentettek volna be...
PHnl894NmN2Fqp_1_l-bicubic
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.