Hirdetés

A Wall Street farkasa – Filmklip

|

Már láthattunk pár előzetest A Wall Street farkasához, mindegyikből látszik, hogy Di Caprio alakította Belfort életében a nők és a pénz játszotta a főszerepet. Nincs ez másképp az első filmklipben sem.

Hirdetés

A film Jordan Belfort önéletrajzi írásán alapszik, őt Leonardo DiCaprio alakítja. Belfort egy drogfüggő bróker volt, akit 1998-ban pénzmosás és csalás vádjával elítéltek, ezt követően 22 hónapot töltött le egy fegyházban. Scorsese filmje egy fekete humorral való megközelítést ígér, de természetesen a sztárparádé sem maradhat el. Főbb szerepekben még Jean Dujardin, Matthew McCounaghey, Jonah Hill, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal és Margot Robbie. A hazai premier december 26.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.