Hirdetés

A Warner a LEGO Kaland rendezőit akarja a Flash mozi élére

|

Hirdetés

Hatalmas siker lett a LEGO kaland (60 millióból készítették és közel 500-at hozott a Warner Bros. konyhájára), ezért nem csoda, hogy a film rendezőpárosát (akik mellesleg a LEGO filmes univerzumának bővítésén serénykednek jelenleg) további projektekre, például a Flash mozira is szeretné megszerezni a stúdió... viszont nem csak ők! Az önálló Flash filmről egyelőre fájóan kevés információ áll rendelkezésünkre, de azt már legalább tudjuk, hogy Ezra Miller öltheti magára a "villámjelmezt". [caption id="attachment_48893" align="aligncenter" width="1024"]

phil-lord-chris-miller-lego-movie-1
Phil Lord és Chris Miller[/caption]   A The Wrap értesülései szerint a Warner Bros. jelenleg azon dolgozik, hogy rendezőt szerezzen a projekt élére, vagyis pontosabban a híresztelések alapján rendezőket, ugyanis a Miller-Lord párossal szeretnék megrendeztetni Flash mozis kalandját. Viszont nem ők az egyetlenek, ahogyan arra a The Wrap egyik munkatársa, Jeff Sneider rávilágított:
Úgy hallottam, hogy egy kis kötélhúzás folyik a Warner Bros. és a Sony Pictures között, mindketten ugyanazt a két rendezőt szeretnék az egyik nagy franchise-filmükhöz. Ha a Warner őket akarja a Flash-hez, a Sony pedig a Szellemirtók mozihoz, akkor Millerék melyiket csinálják meg?
Ti melyik verziónak örülnétek inkább?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.