Hirdetés

A Warner Bros. felvásárolta a Rotten Tomatoes-t!

|

A hivatalos sajtóközlemény szerint szerda reggel a Warner Bros. felvásárolta a Flixster-t és a Rotten Tomatoes nevű film-rangsor honlapokat, melyek népszerűsége rekordokat döntött.

Hirdetés

 

A Warner Bros. Entertainment Group (ami összefogja a Warner Bros. Entertainment videóit, digitális forgalmazását, interaktív szórakoztatását és egyéb műveleteit) a magáénak tudhatja a nem kis felhasználói bázissal rendelkező Flixster és Rotten Tomatoes című honlapokat, melyek arra tették fel életüket, hogy a filmek rajongóit tájékoztassák a filmekről rangsorok, kritikák, összehasonlítások és érdekes információk segítségével. A kérdés már csupán az, hogy mennyire fog változni a tulajdoni jog tudatában az említett kritikus oldalak értékelései ha Warner Bros. filmekről van szó, illetve hogyan gondolja a stúdió bekebelezésükkel a további terjeszkedést. A dolgok tisztán látása miatt elárulom, a Flixster több, mint 25 milliós havi felhasználóbázissal rendelkezik, ráadásul a Flixster tulajdonosa - Matt Atchity - tavaly január óta a Rotten Tomatoes tulajdonosa is egyben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.