Hirdetés

A Warner Bros. ismét rekordot döntött

|

A Warner Bros. Pictures 2011-ben újabb rekordot állított fel. Ez a filmstúdió az első, amely három egymást követő évben is összesen több mint 4 milliárd dollár bevétellel büszkélkedhet.

Hirdetés

A csillagászati összeg az észak-amerikai és a világ mozijaiban együtt jött össze. A stúdió filmjeire csak az Egyesült Államokban 1,83 milliárd dollárért vettek jegyet: ez már a 11. egymást követő év, amikor a Warner Bros. egymilliárd dollár fölötti amerikai bevételt ünnepelhetett. Még egy rekord: más stúdiónak még sosem sikerült három egymást követő évben 1,8 milliárd dollár fölé kerülni az amerikai bevételi listán. A Warner nemzetközi forgalmazást felügyelő részlege eddig 14 alkalommal tudott több mint 1 milliárd dollár hozni az anyavállalatnak, ebből négyszer (beleértve 2011-t) a 2 milliárdot is meghaladta a bevétel. A tavalyi 2,87 milliárd dolláros év egyebek között az európai pénztári eredmények bajnokává is tette a WB-t. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.