Hirdetés

A Warner Bros. változtatott a LEGO filmek ütemtervén

|

Hirdetés

A Warner Bros. korábban olyan szépen belőtte a LEGO univerzumuk tagjainak megjelenési dátumait, hogy nem gondoltuk volna, hogy változtatnak rajta, azonban a kiadó a LEGO kaland folytatását, a LEGO Batman mozit és a Ninjago mellékszálat is átdátumozta. A The Hollywood Reporter szerint a legelső premier a LEGO Batman lesz a sorban, amely 2017. február tizedikén jelenhet meg. Chris McKay felel a rendezésért, a franchise sorsát egyengető Phil Lord - Chris Miller páros írja a forgatókönyvet és Will Arnett is visszatér a Sötét Lovag hangjaként. Ezt követi majd egy mellékág, a Ninjago film Charlie Bean (Pindúr pandúrok, Szamuráj Jack, Dexter laboratóriuma) rendezésében, amelyet 2016. szeptember 23-ról áttettek egy évvel későbbre, 2017. szeptember 22-re. A harmadik befutó a LEGO kaland folytatása, amely 2018. május 18-án mutatkozhat be Lord és Miller írásában, valamint Rob Schrab (Rém rom) vezényletével. A tervek szerint lesz még egy másik spin-off is The Billion Brick Race néven, amelynek szkriptjét Jason Segel és Drew Pearce szerzik, továbbá a rendezést is ők vállalták, de ez a projekt még nem rendelkezik dátummal. A LEGO franchise jelenlegi menetrendje tehát így néz ki a változtatások után (a címek és dátumok nem véglegesek):

  • LEGO Batman - 2017. február 10.
  • Ninjago - 2017. szeptember 22.
  • A LEGO kaland 2 - 2018. május 18.
  • The Billion Brick Race - N. A.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.