Hirdetés

A Warner Brothers keményen bünteti a kalózokat

|

A stúdió februárban elkezdte felkutatni az általuk licenszelt termékeket illegálisan letöltő egyéneket az internet szolgáltatók segítségével.

Hirdetés

A megfelelő emberek kapnak egy üzenetet, melyben az áll, hogy illegális tartalmat töltött le, és akár 150,000 dolláros büntetést is kaphat letöltésenként. Ugyan ebben az üzenetben felkínálnak egy alternatív módszerert ahol az illető 20 dollár jóvátérítést fizethet darabonként. A Warner Bros. úgy fogalmazott, hogy a 20 dolláros díj "egy emlékeztető, hogy a tartalmaink értékesek, és visszatartó erőként szolgál a jövőbeli illigális letöltésekkel szemben." Habár ez az akció sikeresnek mondható, a stúdió mégsem tudja meg ezeknek a kalózoknak a nevét és a címét sem, így valódi legális eljárást nem indíthat ellenük. Néhányan azonban már fizettek, ami nagy hibának bizonyult. Az egyik megtért kalóz mesélte el, hogy fizetett nekik 20 dollárt, közben megadta a telefonszámát is és azóta kapott egy üzenetet, hogy fizessen további 40-et két másik letöltésért is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.