Hirdetés

A Warner is berendelte a saját Tarzan tervezetét

|

A Constantin Film által tervezett és kivitelezett Tarzan projekt mellett a Warner sem szeretne lemaradni és bejelentette, hogy ők is filmet készítenek a liánmászóról.

Hirdetés

A Kellan Lutz és Spencer Locke nevével fémjelzett Tarzan mozi mellett a Warner is berendelte a saját filmjét, amelynek forgatókönyvét Adam Cozad írja és amelynek rendezői posztjára három lehetséges delikvenst is kiszemelt a stúdió. Az egyik esélyes az a David Yates, akinek a Harry Potter részei miatt megszedte magát a Warner, a másik azintén jól tejelő Az éhezők viadalának direktora, Gary Ross, míg a harmadik egy hölgyemény Susanna White személyébne, aki leginkább a sorozatok világában érzi otthon magát. A főszereplőről és sztoriról semmit sem tudunk, de vajon ki lenne megfelelő főszereplő Tarzan karakteréhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.