Hirdetés

A Warner kiszállt A hetedik fiúból

|

Miután nemrégiben a Warner Brothers - Legendary Pictures szövetség felbomlott és nem is újították meg, jó néhány dolog megváltozott a stúdiók filmjei körül.

Hirdetés

A Legendary máris új partnerre lelt a Universal Pictures képében, de mielőtt lemondott volna Az acélember jogairól kapott egy kis szeletet Christopher Nolan készülő Interstellarjából és most a Warner még A hetedik fiút is tovább adta. A stúdió kihúzta a naptárjából a filmet, az új kiadó pedig nem más, mint a Universal Pictures. A filmben egy misztikus lovagot, Father Gregoryt (Jeff Bridges) és fegyverhordozóját Tom Wardot (Ben Barnes) ismerhetjük meg, akik a gonosz boszorkány, Mother Malkin (Julianne Moore) és követői ellen veszik fel a harcot. Most, hogy stúdió váltás történt a január 17.-i premier is semmissé vált és még várnunk kell a Universal bejelentésére az új megjelenést illetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.